• Combined Air Handling Units

    Gabungan Unit Penanganan Udara

    Desain Bagéan Halus Kasus AHU;
    Desain Modél Standar;
    Anjog Téhnologi Teras Pamulihan Panas;
    Kerangka Allay Aluminium & Sasak Nylon Tiis;
    Panel Kulit Ganda;
    Asesoris fléksibel aya;
    Kinerja luhur cai tiis / pemanasan coil;
    Kombinasi saringan sababaraha;
    Kipas kualitas luhur;
    Pangropéa langkung merenah.

  • Heat Recovery Air Handling Units

    Unit Ngatur Panas Pamulihan Panas

    AC kalayan hawa kana pamulihan panas hawa, efisiensi pamulihan panas langkung luhur tibatan 60%.