• Combined Air Handling Units

    Gabungan Unit Penanganan Udara

    Desain Bagéan Halus Kasus AHU;
    Desain Modul Standar;
    Anjog Téhnologi Teras Pamulihan Panas;
    Kerangka Allay Aluminium & Sasak Nylon Tiis;
    Panel Kulit Ganda;
    Asesoris fléksibel aya;
    Kinerja tinggi coil / pemanasan cai coil;
    Kombinasi saringan sababaraha;
    Kipas kualitas luhur;
    Pangropéa langkung merenah.
  • Heat Recovery Air Handling Units

    Panas Ngatur Unit Penanganan Udara

    AC kalayan hawa kana pamulihan panas udara, efisiensi pamulihan panas langkung luhur tibatan 60%.