• Combined Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Gabungan

    Desain Bagian Halus Kasus AHU;
    Desain Modul Standar;
    Teknologi Inti Utama Pemulihan Panas;
    Kerangka Aluminium Allay & Jembatan Kadhemen Nylon;
    Panel Kulit Ganda;
    Aksesoris fleksibel kasedhiya;
    Koil banyu adhem / pemanasan kanthi kinerja dhuwur;
    Gabungan macem-macem filter;
    Penggemar kualitas dhuwur;
    Pangopènan sing luwih trep.

  • Heat Recovery Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Pemulihan Panas

    AC kanthi pemulihan hawa menyang udara, efisiensi pemulihan panas luwih dhuwur tinimbang 60%.