Kita fokus ing solusi HVAC & Cleanroom Inovatif

AIRWOODS minangka panyedhiya global produk pemanas, ventilasi, lan AC (HVAC) sing efisien energi modern lan solusi lengkap HVAC ing pasar komersial lan industri. Komitmen kita yaiku nyedhiyakake layanan lan produk kanthi kualitas paling apik ing konsumen kanthi rega sing terjangkau.

  • +

    Pengalaman Taun

  • +

    Teknisi sing duwe pengalaman

  • +

    Negara sing diladeni

  • +

    Proyek Lengkap Tahunan

logocouner_bg

Produk sing Ditampilake

Sorot

  • Bedane Antarane Tekanan Positif & Negatif

    Wiwit taun 2007, Airwood khusus nyedhiyakake solusi hvac lengkap kanggo macem-macem industri. Kita uga menehi solusi kamar bersih profesional. Kanthi desainer ing omah, insinyur full-time lan manajer proyek khusus, ...

  • Dhasar FFU lan Desain Sistem

    Apa sing diarani Unit Filter Kipas? Satuan penyaring kipas utawa FFU iku penting difusi aliran laminar karo kipas lan motor terintegrasi. Kipas lan motor kasedhiya kanggo ngatasi tekanan statis saringan HEPA utawa ULPA sing dipasang ing njero. Iki entuk ...

  • Kepiye industri panganan entuk manfaat saka kamar bersih?

    Kesehatan lan kesejahteraan mayuta-yuta gumantung saka kemampuan pabrikan lan paket kanggo njaga lingkungan sing aman lan steril sajrone produksi. Pramila para profesional ing sektor iki duwe standar sing luwih ketat tinimbang ...

  • Airwoods HVAC: Showcase Proyek Mongolia

    Airwoods wis sukses ngrampungake liwat 30 proyek ing Mongolia. Klebu Nomin State Department Store, Tuguldur Shopping Centre, Hobby International School, Sky Garden Residence lan liya-liyane. Kita darmabakti kanggo riset lan teknologi ...

  • Loading Wadhah Kanggo Proyek PCR Bangladesh

    Kemasan lan ngemot kontainer uga minangka kunci supaya kiriman apik nalika pelanggan nampa ing ujung liyane. Kanggo proyek kebersihan Bangladesh iki, manajer proyek kita Jonny Shi tetep ana ing situs kanggo ngawasi lan ngewangi proses pemuatan kabeh. Dheweke ...