p

Njësitë e Kombinuara të Trajtimit të Ajrit

Përshkrim i shkurtër:

Projektimi i Seksionit Delikat të Çështjes AHU;
Projektimi i Modulit Standard;
Teknologjia kryesore kryesore e rikuperimit të nxehtësisë;
Kuadri i Aliazhit të Aluminit & Ura e Ftohtë Najloni;
Panele me lëkurë të dyfishtë;
Në dispozicion pajisje shtesë fleksibël;
Spirale uji ftohës / ngrohës me performancë të lartë;
Kombinime të shumëfishta të filtrave;
Tifoz me cilësi të lartë;
Mirëmbajtje më e përshtatshme.


Detaje të Produktit

FAQ

Dizajni i Njësisë së Kombinuar të Trajtimit të Ajrit në seri HJK-E, përputhet me Standardet Kombëtare GB / T 14294-2008 në mënyrë rigoroze dhe vazhdon të thellojë R&D dhe azhurnimet për herë, krijuar përparësi kryesore në Teknologjinë e Riparimit të Nxehtësisë. Brezi i ri i Holtop i Njësisë së Trajtimit të Ajrit të Serisë "U", ka qenë shumë përtej standardeve normale në shumë karakteristika të performancës.

Karakteristikat:

Seksioni delikat Projektimi i çështjes AHU: Plotësisht 61 lloje të Projektimit të Seksionit Standard të Çështjes AHU, përputhen me kërkesën për vëllim më të specifikuar të ajrit. Ndërkohë, në mënyrë që të përshtatet raporti i ndryshëm i vëllimit të ajrit midis ajrit të furnizimit dhe ajrit të shkarkuar për kërkesa të ndryshme për aplikim, Holtop bën modelin shtesë të Seksionit të Deformimit në përputhje me rrethanat, për të garantuar performancën e AHU, dhe bën madhësinë kompakte të AHU në të njëjtën kohë, për të kursyer koston & hapësira e dhomës së makinës.

Moduli standard Dizajni: Miratoni modelin standard të modulit, 1M = 100 mm. Projektimi i modulit e bën AHU sa më kompakte të jetë e mundur, ndërkohë e bën modelimin dhe prodhimin të përshtatshëm dhe të standardizuar.

Teknologjia kryesore kryesore e Rikuperimit të Nxehtësisë: Seria HJK-E AHU, mund të pajiset me mënyra të ndryshme të rikuperimit të nxehtësisë. Këmbyesi rrotullues i nxehtësisë është aplikacione më kompakte dhe e gjerë për rrjedhën e ajrit. Shkëmbyesi i nxehtësisë në pllaka është kosto më e ulët me raportin e duhur të rikuperimit. Këmbyesi i nxehtësisë i tubit të nxehtësisë mirëmbahet dhe zbatohet gjerësisht; Shkëmbyesi i nxehtësisë me qarkullim glikoli ka ndotje kryq zero dhe nivel të lartë pastërtie. Modalitete të ndryshme të rikuperimit të nxehtësisë mund të plotësojnë kërkesa të ndryshme për kursimin e energjisë.
Kuadri i aliazhit të aluminit dhe ura e ftohtë najloni: Miratoni kornizën e aliazhit të aluminit të dyfishtë me forcë të lartë, forcë mekanike deri në shkallën D2. Dizajni i prerë i Urës së Ftohtë me rrip izolimi të zgjeruar PA66GF, faktor i urës së ftohtë deri në shkallën TB2. Ndërkohë, struktura e re e dizajnuar nënshkrimin e raportit të rrjedhjeve të ajrit <1%, arrin standardet e kondicionimit të pastrimit.

Kolegjet DoubleSkin: Struktura standarde e panelit "Sanduiç", me dy specifikime 25 mm dhe 50 mm. Lëkura e jashtme është Fletë çeliku me ngjyra me ngjyrë të bardhë që përputhet me kornizën e aliazhit të aluminit. Lëkura e brendshme është fletë çeliku e galvanizuar, fleta prej çeliku inox është opsionale për të përmbushur kërkesat e veçanta për aplikim. Materialet izoluese shkumëzuese të PU sigurojnë vetinë më të mirë të izolimit termik. Panelet dhe kornizat janë të mbyllura mirë, sipërfaqja e brendshme është e lëmuar dhe pastërti e lartë.
Aksesorë fleksibël të disponueshëm: VP & Llamba e papërshkueshme nga lagështia për Dyert e Shërbimit është opsionale, çelësi i presionit ose njehsori i presionit diferencial për filtrat është gjithashtu opsional. Hyrja ose dalja e ajrit e pajisur me amortizues të mbyllur të ajrit është opsionale. Shumë pajisje janë në dispozicion.

Spiralë uji ftohës / ngrohës me performancë të lartë: Spiralët e ujit Holtop janë hulumtuar dhe zhvilluar në mënyrë të pavarur, të cilat janë bërë me gypa bakri alumini me cilësi të lartë, përmes një teknologjie të veçantë zgjeruese për bashkim të plotë, me performancë të shkëlqyeshme të transferimit të nxehtësisë. Pas spirales, mund të instalohen eleminuesit e ujit PVC ose çelik inox. Dhe një tabaka me kondensatë mund të instalohet për të siguruar shkarkimin në kohë të kondensatës.

Kombinime të shumëfishta të filtrave: Njësia e serisë HJK-E ofron një kombinim të filtrave dhe filtrave të specifikimeve të ndryshme për të përmbushur nevojat e përdoruesit për ventilim të ndryshëm të pastër. Filtrat e trashë mund të plotësojnë kërkesat e përgjithshme të sistemit të ventilimit, filtrat e mesëm mund të plotësojnë kërkesat e përgjithshme të pastrimit të ventilimit. Filtrat special PM2.5 janë opsionale, ajri i gjelbër nuk është më larg. Përveç kësaj, filtra të veçantë për pastrimin elektronik dhe aplikime të tjera janë gjithashtu të disponueshëm.
Tifoz me cilësi të lartë : Një larmi tifozësh me cilësi të lartë janë opsionale, duke përfshirë tifozin centrifugale me thithje të dyfishtë, thithjen e dyfishtë përpara / tifozin centrifugale mbrapa, tifozin e prizës, tifozin EC etj. Dalja dhe fllanxha e ventilatorit janë të lidhura butë. Komponentët thithës të goditjeve midis ventilatorit dhe bazës mund të izolojnë dridhjet në mënyrë efektive.
Mirëmbajtje më e përshtatshme unit Njësia përdor shumë pjesë standarde, të cilat mund të lehtësohen Njësia është projektuar me dyer të domosdoshme hyrëse dhe mund të pajiset me dritare vëzhgimi dhe drita me lagështi për të lehtësuar mirëmbajtjen. Paneli i njësisë mund të hiqet nga jashtë, lehtë për t'u çmontuar. Kolegjet janë zbukuruar me kapakë dekorativë, vrimat e thonjve nuk do të ndikojnë në pamjen e njësisë.


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni