• In-Row Precision Air Conditioner (Link-Thunder Series)

    Dina-Baris Precision Air Conditioner (Link-Guntur Series)

    Seri-Guntur séri AC anu presisi sa-jajaran, kalayan kaunggulan hémat énergi, kontrol calakan anu aman sareng dipercaya, struktur kompak, téhnik canggih, SHR ultra tinggi sareng pendinginan caket sumber panas, sapinuhna nyugemakeun syarat-syarat pendinginan pusat data kalayan tinggi kapadetan panas. Fitur 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Desain optimal exchanger panas sareng saluran hawa ku CFD, kalayan efisiensi tinggi sareng résistansi rendah pikeun mindahkeun panas sareng massa -Ultra beurit panas anu asup akal tinggi ...
  • In-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

    Dina-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

    Link-Cloud Series In-Rack (Gravity Type Heat Pipe Rear Panel) Precision Air Conditioner nyaéta hemat énergi, aman sareng dipercaya ku kontrol calakan. Téknik anu canggih, Pendinginan Dina-Rack sareng operasi kaayaan garing lengkep nyayogikeun syarat-syarat pendinginan pusat data modern. Fitur 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Kepanjangan kerentanan panas pikeun ngaleungitkeun bintik-bintik panas kalayan gampang -Auto penyesuaian aliran udara sareng kapasitas pendinginan numutkeun pelepasan panas tina kabinet server -Simplified air ...
  • In-Room Precision Air Conditioner (Link-Wind Series)

    Dina-Kamar Precision Air Conditioner (Link-Angin Series)

    Fitur: 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Desain optimal exchanger panas sareng saluran hawa ku CFD, épisiensi tinggi sareng résistansi low pikeun panas sareng transfer massa -Pleated G4 pre-filter filter kalayan luas permukaan anu ageung, kapasitas ageung sareng résistansi rendah -Klasifikasi desain sistem pendingin, pangaluyuan kapasitas pendinginan anu cerdas -Prédiksi PID tinggi (jinis cai adem) -Kompresor gulung COP anu saluyu-kisi anu teu efisien sareng low noise (Desain Tilelep) -Kecep Stepless ...