• In-Row Precision Air Conditioner (Link-Thunder Series)

  Прецизен климатик во низа (серија линк-гром)

  Прецизен климатик во низа Link-Thunder, со предности на заштеда на енергија, безбедна и сигурна интелигентна контрола, компактна структура, напредни техники, ултра висок SHR и ладење близу до изворот на топлина, целосно ги задоволуваат барањата за ладење на центарот за податоци со висок густина на топлина. Карактеристики 1. Висока ефикасност и заштеда на енергија - Оптимален дизајн на разменувач на топлина и воздушен канал со CFD, со висока ефикасност и мала отпорност за пренос на топлина и маса - Ултра високо чувствителен топлински стаорец ...
 • In-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

  Прецизен климатик во рекет (серија врски-облак)

  Внатрешен лак-серија Link-Cloud (Заден панел со топлинска цевка од типот на гравитација) Прецизниот климатик заштедува енергија, безбеден и сигурен со интелигентна контрола. Напредните техники, ладењето во рамки и целосното работење во сува состојба ги задоволуваат барањата за ладење на современиот центар за податоци. Карактеристики 1. Висока ефикасност и заштеда на енергија - Ладење со висока густина на топлина за лесно отстранување на жариштата - Автоматско прилагодување на протокот на воздух и капацитет за ладење според ослободувањето на топлина на серверскиот кабинет - Поедноставен воздух ...
 • In-Room Precision Air Conditioner (Link-Wind Series)

  Прецизен клима уред во соба (серија врски-ветер)

  Карактеристики: 1. Висока ефикасност и заштеда на енергија - Оптимален дизајн на разменувач на топлина и воздушен канал со CFD, висока ефикасност и мала отпорност за пренос на топлина и маса - Плејтер-филтер со плеер G4 со голема површина, голем капацитет и мал отпор - Класифициран Дизајн на систем за ладење, интелигентно прилагодување на капацитетот на ладење -Височна прецизност PID амортизер (тип на ладна вода) -Компресор за скролување во согласност со COP-висок ефикасен и незвучен вентилатор за домаќинство (Дизајн на тонење) -Безимна брзина ...