• Kondicioner preciz në dhomë (Seria Link-Wind)

  Kondicioner preciz në dhomë (Seria Link-Wind)

  Veçoritë: 1. Efikasitet i lartë dhe kursim i energjisë - Dizajn optimal i shkëmbyesit të nxehtësisë dhe kanalit të ajrit nga CFD, efikasitet i lartë dhe rezistencë e ulët për transferimin e nxehtësisë dhe masës - Filtri para-filtër G4 me plisa me sipërfaqe të madhe, kapacitet të madh dhe rezistencë të ulët - Klasifikuar Dizajni i sistemit të ftohjes, rregullim inteligjent i kapacitetit të ftohjes - Damper PID me saktësi të lartë (lloji i ujit të ftohtë) - Kompresor rrotullues i përputhshëm me COP të lartë - Ventilator i pambrojtur me efikasitet të lartë dhe zhurmë të ulët (Dizajni Sinking) - Shpejtësi pa shkallë ...
 • Kondicioner me precizion në rresht (Seria Link-Thunder)

  Kondicioner me precizion në rresht (Seria Link-Thunder)

  Kondicioner me precizion në rresht të serisë Link-Thunder, me avantazhet e kursimit të energjisë, kontrollit inteligjent të sigurt dhe të besueshëm, strukturë kompakte, teknika të avancuara, SHR ultra të lartë dhe ftohje afër burimit të nxehtësisë, plotëson plotësisht kërkesat e ftohjes së qendrës së të dhënave me të lartë dendësia e nxehtësisë.Veçoritë 1. Efikasitet i lartë dhe kursim i energjisë - Dizajn optimal i shkëmbyesit të nxehtësisë dhe kanalit të ajrit nga CFD, me efikasitet të lartë dhe rezistencë të ulët për transferimin e nxehtësisë dhe masës - Miu i nxehtësisë ultra të ndjeshme...
 • Kondicioner me precizion në raft (Seria Link-Cloud)

  Kondicioner me precizion në raft (Seria Link-Cloud)

  Kondicioneri preciz i ajrit në raft të serisë Link-Cloud (Paneli i pasmë i tubit të nxehtësisë së tipit të gravitetit) kursen energji, i sigurt dhe i besueshëm me kontroll inteligjent.Teknikat e avancuara, ftohja në Rack dhe funksionimi i plotë në gjendje të thatë plotësojnë kërkesat e ftohjes së qendrës moderne të të dhënave.Veçoritë 1. Efikasitet i lartë dhe kursim i energjisë -Ftohje me densitet të lartë nxehtësie për të eliminuar lehtësisht pikat e nxehta - Rregullim automatik i rrjedhës së ajrit dhe kapacitetit ftohës sipas lirimit të nxehtësisë së kabinetit të serverit -Ajri i thjeshtuar...

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
Lini Mesazhin Tuaj