• LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frékuénsi Konversi Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frékuénsi Konversi Screw Chiller
  • Water-cooled Screw Chiller

    Cai-tiis Screw Chiller

    Mangrupikeun salah sahiji jinis chiller sekrup anu didinginkan ku cai sareng kompresor sekrup anu banjir anu tiasa dihubungkeun sareng sagala jinis unit coil kipas kanggo nyadar pendinginan pikeun gedong sipil atanapi industri anu ageung. 1. kontrol suhu cai Precision berkat pangaturan kapasitas stepless tina 25% ~ 100%. (Tunggal comp.) Atanapi 12.5% ​​~ 100% (dual comp.). 2. efisiensi bursa panas langkung luhur berkat metoda nguap banjir. 3. Efisiensi langkung luhur dina beban parsial berkat desain paralleling desain. 4. Tinggi reliabiliti minyak ...