• LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

    Чилер за завртка за конверзија на синхрона фреквенција на постојан магнет серија LHVE

    Чилер за завртка за конверзија на синхрона фреквенција на постојан магнет серија LHVE
  • Water-cooled Screw Chiller

    Вода-ладен чилер за завртки

    Тоа е еден вид ладилник со завртки за ладење со вода со поплавен компресор за завртки што може да се поврзе со сите видови на единици за навивачи за да се реализира ладење за големи граѓански или индустриски згради. 1. Прецизна контрола на температурата на водата благодарение на чекор-прилагодување на капацитетот од 25% ~ 100%. (Единечен ком.) Или 12,5% ~ 100% (двојна компа.) 2. Поголема ефикасност на размена на топлина благодарение на поплавениот метод на испарување. 3. Поголема ефикасност под делумно оптоварување благодарение на дизајнот на операцијата за паралелизирање. 4. Висока сигурност на маслото повторно ...