Прочистувачи на воздухот со функција за дезинфекција

Краток опис:

Стапка на стерилизација на прочистувач на типот на дезинфекција на воздухот со молекуларна кршење е до 99,9%. Стапка на испорака на чист воздух (CADR): 480м3 / ч, погодна за површина од 40-60м2. Ефикасно отстранувајте го мирисот и прочистете PM2.5, магла, полен, прашина, VOCs. Прочистувачот на воздухот е тестиран во центарот за откривање на микробиологија. Стапката на убиства за вирусот Х1Н1 и вирусот Х3Н2 е околу 99,9%. 


Детали за производот

Најчесто поставувани прашања

air purifier disinfection

Молекуларна технологија за кршење

Molecular-Breaking1

Не секој прочистувач на воздух има функција за дезинфекција 

  • Убијте бактерии и вируси

Стапка на дезинфекција> 99%

  • Распаѓајте органски чад

Може ефикасно да го разложи никотинот (произведен) со цигари) и го деградираат органскиот чад загадувачи.

  • Пукнатина формалдехид, бензен

Пукање на штетни материи како бензен и серија бензен, штетните гасови сакаат формалдехид и алдехид кетон генериран од куќата декорација без секундарно загадување.

Molecular-Breaking

Кога загадениот воздух влегува во основната компонента на прочистувачот, ултра-енергетските јони генерирани од ултра-енергетските импулси во основната компонента влијаат врз молекуларните врски на загадувачите, предизвикувајќи врски CC и CH кои ги формираат молекуларните врски на најштетните микроорганизми и гасови да се скршат, така што штетните микроорганизми се убиваат бидејќи нивната ДНК е уништена, а штетните гасови како што се Формалдехид (HCHO) и Бензен (C6H6) се расфрлаат во CO2 и H2O.

Супер перформанси

Динамичка дезинфекција и прочистување обезбедува постојани високи перформанси при уништување на бактерии и вируси, пукање на штетни гасови и распаѓање на честички од чад.

Помалку грижа

Без преостанато секундарно загадување, гајбите се помалку загрижени и подобра заштита.

Пријателски за животната средина

Низок отпор, мало одржување, мало отстранување, мала потрошувачка на енергија.

air-purifier-specification

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја