Pastrues ajri me funksion dezinfektimi

Përshkrim i shkurtër:

Shkalla e sterilizimit të pastruesit të tipit të dezinfektimit të ajrit teknologjia molekulare e thyerjes është deri në 99.9%. Shkalla e Dorëzimit të Ajrit të Pastër (CADR): 480m3 / h, e përshtatshme për zonën 40-60m2. Hiqni erën në mënyrë efektive dhe pastroni PM2.5, mjegull, polen, pluhur, VOC. Pastruesi i ajrit është testuar në qendrën e zbulimit të mikrobiologjisë. Shkalla e vrasjes për virusin H1N1 dhe virusin H3N2 është rreth 99.9%. 


Detaje të Produktit

FAQ

air purifier disinfection

Teknologjia e Thyerjes Molekulare

Molecular-Breaking1

Jo çdo pastrues i ajrit ka një funksion dezinfektimi 

  • Vrisni bakteret dhe viruset

Shkalla e dezinfektimit> 99%

  • Zbërtheni tymin organik

Mund të zbërthejë në mënyrë efektive nikotinën (e prodhuar) nga cigaret) dhe degradojnë tymin organik ndotësit.

  • Çarje e formaldehidit, benzenit

Thyerja e substancave të dëmshme si benzina dhe seri benzine, gazrat e dëmshëm i pëlqen formaldehidi dhe ketone aldehide të gjeneruara nga shtëpia dekorim pa ndotje sekondare.

Molecular-Breaking

Kur ajri i ndotur hyn në përbërësin thelbësor të pastruesit, jonet ultra energjetike të gjeneruara nga impulset ultra energjetike në përbërësin kryesor ndikojnë në lidhjet molekulare të ndotësve, duke shkaktuar lidhjet CC dhe CH të cilat formojnë lidhjet molekulare të mikroorganizmave më të dëmshëm dhe gazrat të prishen, kështu që mikroorganizmat e dëmshëm shkatërrohen ndërsa ADN-ja e tyre shkatërrohet dhe gazrat e dëmshëm si Formaldehidi (HCHO) dhe Benzeni (C6H6) çahen në CO2 dhe H2O.

Super Performanca

Dezinfektimi dhe pastrimi dinamik sjell performancë të lartë të vazhdueshme në vrasjen e baktereve dhe viruseve, çarjen e gazrave të dëmshëm dhe dekompozimin e grimcave të tymit.

Më pak shqetësim

Asnjë ndotje sekondare e mbetur nuk ka më pak shqetësime dhe mbrojtje më të mirë.

Miqësore për mjedisin

Rezistencë e ulët, mirëmbajtje e ulët, asgjësim i ulët, konsum i ulët i energjisë.

air-purifier-specification

  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni