Суспендирана единица за управување со воздух DX

Краток опис:

Суспендирана единица за управување со воздух DX


Детали за производот

Најчесто поставувани прашања

Комерцијално градење на свеж воздух и решение за температура

Suspended DX Air Handling Unit

Напредна технологија со низок шум

Suspended DX Air Handling Unit

3-странична структура на разменувач на топлина со тип U

 

3-страничен разменувач на топлина од типот У прави ефикасно користење на протокот на воздух на вентилаторот, целосно ја проширува областа за пренос на топлина и значително ја подобрува ефикасноста на пренос на топлина без зголемување на единичниот простор.
Компактна структура, висока јачина, поудобно при инсталирање и одржување.
Алуминиумската перка со хидрофилна фолија е донесена за да се подобри коефициентот на пренос на топлина на влажниот филм и вкупниот коефициент на пренос на топлина на единицата. 
u shape heat exchanger

 

Дизајн на долга цевка

Должината на врската на цевководот помеѓу внатрешната единица и надворешната единица може да биде 50 метри, а највисокиот пад е 25м. Поудобно е да се инсталира внатрешна и надворешна единица на локацијата на проектот. Suspended DX Air Handling Unit

Пренос на топлина со висока ефикасност перка

Бакарна цевка со висок заб 947,94 и висока внатрешна нишка, умерена брзина на проток, размена на топлина и сеопфатна изведба за одмрзнување е најдобра.
Просторот на бакарни цевки Ø7 е премал, ефектот на мраз врз преносот на топлина, дебелината на мразот, влијае на времето на одмрзнување.

Suspended DX Air Handling Unit

Контролен систем

Wireичаниот контролер е едноставен и удобен, што најмногу се однесува на деловни области од мала и средна големина.

* Тип на топлинска пумпа: ладење / греење / снабдување со свеж воздух
*Опсег на поставување температура: 16 ~ 32 ° C
*Вклучување / исклучување на тајмингот
*LCD дисплеј, прикажува температура на поставување, режим на работа, часовник во реално време (опционално),
недела (опционално), вклучено / исклучено и дефект.
*Автоматско рестартирајте по повторно поврзување на напојувањето

Систем за функционална контрола

Градежниот систем базиран на MODBUS може да се поврзе со централниот систем за контрола преку комуникациски интерфејс MODBUS, реализирајќи централна контрола без поврзување со опрема за конверзија, што е погодно за систем за климатизација од средна до голема големина.

Suspended DX Air Handling Unit

Двојни сензори за температура

Иновативен дизајн со два сензори за температура, еден при враќање, и еден на контролната табла,
за да ја откриете внатрешната температура околу просторијата и да бидете сигурни дека жешкиот ветер (зимско загревање)
режим) би се испраќал подеднакво до секој агол од собата.

Suspended DX Air Handling Unit

Спречување на студен ветер, за да се обезбеди најдобра удобност при греење

За греење во зима, кога ќе започне AHU, серпентина ќе се загрее пред да започне вентилаторот за напојување; кога AHU е под режим на одмрзнување, вентилаторот за напојување AHU ќе запре; кога ќе заврши одмрзнувањето,
калемот ќе се загрее и пред да започне вентилаторот за напојување повторно.

Спецификација на  Суспендирана единица за управување со воздух DX

 width=


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја