Naha pemurni udara leres-leres tiasa dianggo?

Meureun anjeun ngagaduhan alergi. Mungkin anjeun parantos nampi seueur teuing bewara push ngeunaan kualitas hawa di daérah anjeun. Meureun anjeun nguping éta tiasa ngabantosan panyebaran COVID-19. Naon waé alesan anjeun, anjeun nuju nganggap hawanyucikeun, tapi jauh ka jero, anjeun moal tiasa ngabantosan panasaran: Naha hawa nyucikeungawe? Aranjeunna janji pikeun nyaring lebu, sari, haseup, bahkan kuman, tapi naha éta leres-leres ngalamunkeun éta, atanapi naha éta ngan ukur penggemar anu mahal?

Pemurni hawa dirancang pikeun ningkatkeun kualitas hawa dina hiji kamar. EPA sareng seueur dokter satuju yén nyucikeun hawa seueur ngabantosan. Utamana upami polusi luarna tinggi, atanapi upami tiris teuing pikeun miceun jandéla anjeun sareng ngantepkeun ton hawa seger.

"Titisan virus, sapertos SarsCoV2 sareng flu, ieu tiasa ditunda dina hawa sababaraha jam, janten saringan hawa henteu tiasa nganyenyeri, tapi émut titisanana ogé tiasa badarat dina permukaan sareng linggih di dinya ogé," jelas Dr. Elliott. "Pemurni hawa teu kedah ngagentos ngagem topéng, ngumbah tangan, ngasingkeun, henteu ngabagi produk pribadi sareng langkah-langkah sanitasi." Sakumaha CDC nyatakeun, pertimbangkeun bagian ventilasi tina "strategi dilapis" pikeun nyegah panyebaran coronavirus.

Janten jinis purifikasi hawa naon anu kedah urang pilih sareng hindarkeun?

Sababaraha jinis nyucikeun hawa, khususna generator ozon ngaluarkeun ozon nalika prosés pemurnian. Ozon mangrupikeun gas anu henteu warnaan, beracun sareng henteu stabil anu ngagaduhan tilu atom oksigén dina masing-masing molekulna. Gasna alami alami di atmosfir luhur, tapi ogé mangrupikeun komponén umum tina asap buatan manusa. Ozon ngahasilkeun pembersih hawa ngahaja ngaluarkeun gas ozon salaku strategi ngaleungitkeun baktéri sareng bahan kimia dina hawa. Badan Perlindungan Lingkungan California nyatakeun yén paparan ozon ngabahayakeun sél dina paru-paru sareng saluran napas. Efek samping tina kakeunaan gas tiasa kalangkungan napas, batuk sareng sesak dada. Penderita asma atanapi kaayaan kaséhatan anu tos aya sateuacanna tiasa ngalaman gejala anu langkung parah tina kaayaan sapertos akibat tina paparan ozon.

Naha langkung saé milih pemurni hawa anu ngagunakeun saringan hawa média serat?

Intina, seuseueurna panyucian nganggo panyaring — atanapi kombinasi saringan sareng sinar UV — pikeun ngaluarkeun kokotor sareng polutan tina hawa. Éta dirancang pikeun ningkatkeun kualitas hawa dina hiji kamar. Nanging, seueur pemurni udara ngandelkeun panggunaan saringan anu tiasa dianggo, tiasa diganti, anu hartosna anjeun kedah nyéépkeun naon waé antara $ 30 sareng $ 200 unggal taun pikeun saringan énggal. Upami anjeun henteu ngarobih saringan panyucian sacara périodik, saringan na henteu tiasa dianggo sacara optimal. Pikeun modél pemurni anu nganggo wadah atanapi piring anu tiasa dianggo deui pikeun ngumpulkeun rereged, anjeun kedah périodik ngabersihan komponén ieu. Nalika ngajaga jinis purifikasi ieu dimungkinkeun langkung mahal, éta ogé langkung padamelan padamel. Henteu ngarobih sareng meresihan saringan dina waktosna tiasa berpotensi parah kualitas udara di bumi atanapi kantor anjeun. Pemurni hawa HEPA murni ogé henteu ngaleungitkeun bau, bahan kimia, atanapi gas. Ieu zat anu langkung alit tibatan liang 0,3-mikron dina saringan HEPA. Kusabab kitu panyucian udara HEPA anu khas ngagaduhan sababaraha tingkatan bahan dumasar-karbon diaktipkeun pikeun nyerep bau sareng bahan kimia anu moal kawengku ku unsur HEPA éta nyalira.

Dupi aya pemurni hawa kelas-propésional, éta henteu nganggo saringan sareng masih nganteurkeun hasil pemurnian hawa anu hébat?

Sapopoé, usaha percanten ka Airwoods pikeun ngabantosan ngajaga hawa di jero ruangan pikeun palanggan sareng padamelna. Airwoods Ngadopsi téknologi pemurnian disinfeksi kelas médis. Épéktip ngaleungitkeun bau, haseup, halimun, sari, debu, VOC, baktéri, virus, jsb Cocog pikeun bumi, kantor, sakola sareng tempat médis.

air-purifier-disinfection

Téhnologi Breaking Molecular Advanced Advanced:

Nalika hawa anu najis asup kana komponén inti tina pemurni téknologi megatkeun molekular, ion ultra energetic dihasilkeun ku pulsa ultra energetic dina komponén inti pangaruh kana beungkeut molekul polutan, nyababkeun ikatan CC sareng CH anu ngawangun beungkeut molekul mikroorganisme sareng gas anu paling ngabahayakeun rusak, janten mikroorganisme anu ngabahayakeun tiwas sabab DNAna ancur sareng gas anu ngabahayakeun sapertos Formaldehida (HCHO) sareng Benzene (C6H6) diretas janten CO2 sareng H2O. Maéhan baktéri sareng virus kalayan tingkat desinféksi langkung ti 99%. Éféktif nguraikeun nikotin sareng nguraikeun polusi haseup organik.

Kabutuhan Airwoods Air purifier dina bisnis henteu kantos langkung ageung. Urangpurrifier ngancurkeun kisaran pangotor anu paling lega, kalebet virus, baktéri, kapang, alergén, sareng bahan kimia. Kalayan téknologi putus molekular canggih urang, kami siap nungkulan krisis hawa jero rohangan ayeuna. Pencét tautan di handap pikeun ngaunduh katalog. Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi produk.

news 202101 purifier molecular tech
news 202101 purifier advantage

Pos waktos: Jan-18-2021