Apa pemurni udara pancen bisa digunakake?

Mungkin sampeyan ngalami alergi. Mungkin sampeyan wis entuk akeh kabar babagan kualitas udara ing wilayah sampeyan. Mungkin sampeyan krungu bisa mbantu nyegah panyebaran COVID-19. Apa wae alesan sampeyan, sampeyan kepengin golek udarasesuci, nanging ing jero ati, sampeyan ora bisa ngerteni: Aja hawa sesucinyambut gawe? Dheweke janji bakal nyaring bledug, serbuk sari, ngrokok, lan uga kuman, nanging apa pancen bisa ngasilake, utawa apa mung penggemar sing regane larang?

Pemurni udara dirancang kanggo nambah kualitas udara ing sak ruangan. EPA lan akeh dokter setuju manawa nyuceni udara bisa migunani. Apamaneh yen polusi ruangan ing njaba dhuwur, utawa yen adhem banget dibukak windows lan hawa seger tetep akeh.

"Tetesan virus, kaya SarsCoV2 lan flu, iki bisa mandheg ing udhara nganti pirang-pirang jam, mula filter udara ora bakal lara, nanging elinga tetesan kasebut uga bisa mlebu ing permukaan lan lungguh uga ing kana," ujare Dr. Elliott. "Pembersih udara ora kena ngganti masker, ngumbah tangan, ngisolasi, ora nuduhake produk pribadi lan langkah-langkah sanitasi." Minangka CDC ujar, pikirake bagean ventilasi saka "strategi berlapis" kanggo nyegah panyebaran virus corona.

Dadi, jinis pembersih udara apa sing kudu dipilih lan disingkiri?

Sawetara jinis sesuci udara, khusus generator ozon ngasilake ozon nalika proses pemurnian. Ozone minangka gas tanpa warna, beracun lan ora stabil sing duwe telung atom oksigen ing saben molekul kasebut. Gas kasebut alami ing atmosfer ndhuwur, nanging uga komponen umum saka asap gaweyan manungsa. Pembersih udara sing ngasilake ozon sengaja ngetokake gas ozon minangka strategi ngilangi bakteri lan bahan kimia ing udara. Badan Perlindungan Lingkungan California nyatake yen ekspos ozon mbebayani sel ing paru-paru lan saluran napas. Efek samping saka paparan gas bisa kalebu sesak ambegan, watuk lan sesak dada. Pasien panandhang asma utawa kondisi kesehatan sing wis ana sadurunge bisa uga ngalami gejala sing luwih parah saka kondhisi ozon.

Apa luwih becik milih pembersih udara sing nggunakake filter udara media fibrous?

Intine, umume pemurnian nggunakake filter — utawa kombinasi filter lan sinar UV — kanggo ngilangi kotoran lan polutan saka udara. Dheweke dirancang kanggo ningkatake kualitas udara ing ruangan siji. Nanging, akeh pembersih udara gumantung saka panggunaan saringan sing bisa digunakake, sing bisa diganti, tegese sampeyan kudu ngentekake udakara $ 30 nganti $ 200 saben taun kanggo saringan anyar. Yen sampeyan ora ngganti filter pemurnian sacara periodik, filter kasebut ora bisa digunakake kanthi optimal. Kanggo model pemurni sing nggunakake kontaner utawa piring sing bisa digunakake maneh kanggo nglumpukake kontaminan, sampeyan kudu ngresiki komponen kasebut kanthi periodik. Nalika ngramut jinis pembersih sing terakhir iki luwih murah, iki uga luwih intensif tenaga kerja. Ora ngganti lan ngresiki saringan kanthi tepat wektu bisa uga nambah kualitas udara ing omah utawa kantor sampeyan. Pemurni udara HEPA murni uga ora ngilangi ambu, bahan kimia, utawa gas. Iki minangka zat sing luwih cilik tinimbang bolongan 0,3-mikron ing saringan HEPA. Mula, pemurni udara HEPA khas duwe sawetara level bahan adhedhasar karbon aktif kanggo nyedhot ambu lan bahan kimia sing ora bakal kejiret karo elemen HEPA dhewe.

Apa ana pemurni udara kanthi tingkat profesional, sing ora nggunakake filter lan isih ngasilake asil pemurnian udhara sing gedhe?

Saben dina, bisnis dipercaya Airwoods kanggo mbantu nglindhungi udhara njero ruangane kanggo para pelanggan lan karyawane. Airwoods Ngadopsi teknologi pemurnian desinfeksi kelas medis. Nyingkirake bau, asap, asap, serbuk sari, bledug, VOC, bakteri, virus, lan liya-liyane sing cocog kanggo omah, kantor, sekolah lan papan medis kanthi efektif.

air-purifier-disinfection

Teknologi Breaking Molekuler Lanjut Lanjut:

Nalika hawa sing tercemar mlebu komponen inti saka pemurni teknologi pemecah molekul, ion ultra energik sing digawe dening pulsa ultra energik ing komponen inti nyebabake pengaruh ikatan molekul polutan, nyebabake ikatan CC lan CH sing mbentuk ikatan molekul mikroorganisme lan gas sing paling mbebayani pecah, mula mikroorganisme sing mbebayani dipateni amarga DNA kasebut rusak lan gas sing mbebayani kayata Formaldehida (HCHO) lan Benzene (C6H6) dadi CO2 lan H2O. Pateni bakteri lan virus kanthi tingkat desinfeksi luwih saka 99%. Efek terurai nikotin lan ngrusak polusi asap organik.

Kebutuhan panyucian Airwoods Air ing bisnis durung nate luwih gedhe. Kitapurrifier ngrusak macem-macem polutan, kalebu virus, bakteri, jamur, alergen, lan bahan kimia. Kanthi teknologi pemecahan molekul sing maju, kita siyap ngatasi krisis udara njero ruangan saiki. Klik link ing ngisor iki kanggo ndownload katalog. Bebas hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap babagan produk.

news 202101 purifier molecular tech
news 202101 purifier advantage

Wektu kiriman: Jan-18-2021