Apa pembersih udara pancen bisa digunakake?

Mungkin sampeyan duwe alergi.Mungkin sampeyan wis entuk akeh kabar push babagan kualitas udara ing wilayah sampeyan.Mungkin sampeyan krungu bisa mbantu nyegah panyebaran COVID-19.Apa wae alasan sampeyan, sampeyan lagi mikir golek hawapurifier, nanging ing jero, sampeyan ora bisa mikir: Apa hawapurifierskerja?Dheweke janji bakal nyaring bledug, serbuk sari, kumelun, malah kuman, nanging apa pancene ngirim, utawa mung penggemar sing overpriced?

Pembersih udara dirancang kanggo nambah kualitas udara ing kamar siji.EPA lan akeh dokter setuju manawa pembersih udara migunani.Utamane yen polusi ruangan dhuwur, utawa yen kadhemen banget kanggo mbukak jendhela lan ngidini ton hawa seger.

"Tetesan virus, kaya SarsCoV2 lan flu, iki bisa tetep digantung ing udhara nganti pirang-pirang jam, saengga saringan udara ora bisa lara, nanging elinga tetesan kasebut uga bisa ndharat ing permukaan lan uga ana ing kono," ujare Dr. Elliott."Pembersih udara ora kudu ngganti nganggo topeng, ngumbah tangan, ngisolasi, ora nuduhake produk pribadi lan langkah-langkah sanitasi."Minangka CDC ngandika, nimbang ventilasi minangka bagean saka "strategi berlapis" kanggo nyegah panyebaran koronavirus.

Dadi apa jinis pembersih udara sing kudu dipilih lan dihindari?

Sawetara jinispembersih udara, khusus generator ozon ngetokake ozon sajrone proses pemurnian.Ozon minangka gas sing ora ana warna, beracun lan ora stabil sing nduweni telung atom oksigen ing saben molekul.Gas kasebut dumadi sacara alami ing atmosfer ndhuwur, nanging uga minangka komponen umum saka smog buatan manungsa.Pemurni udara sing ngasilake ozon kanthi sengaja ngetokake gas ozon minangka strategi kanggo ngilangi bakteri lan bahan kimia ing udara.Badan Perlindungan Lingkungan California nyatakake yen paparan ozon mbebayani kanggo sel ing paru-paru lan saluran napas.Efek samping saka paparan gas bisa kalebu sesak ambegan, watuk lan sesak dada.Pasien sing nandhang asma utawa kahanan kesehatan sing wis ana sadurunge bisa ngalami gejala sing luwih kuat saka kahanan kasebut minangka akibat saka paparan ozon.

Apa luwih becik milih pembersih udara sing nggunakake panyaring udara media serat?

Ateges, umume pembersih nggunakake saringan-utawa kombinasi saringan lan sinar UV-kanggo mbusak impurities lan polutan saka udhara.Padha dirancang kanggo nambah kualitas udara ing kamar siji.Nanging, akeh pembersih udara gumantung ing panggunaan saringan sing bisa diganti, sing tegese sampeyan kudu mbuwang ing ngendi wae antarane $30 lan $200 saben taun kanggo saringan anyar.Yen sampeyan ora ngganti saringan pembersih sacara periodik, saringan kasebut ora bisa digunakake kanthi optimal.Kanggo model pembersih sing nggunakake wadhah utawa piring sing bisa digunakake maneh kanggo ngumpulake rereged, sampeyan kudu ngresiki komponen kasebut kanthi periodik.Nalika njaga jinis purifiers iki luwih murah, nanging uga luwih intensif tenaga kerja.Ora ngganti lan ngresiki saringan ing wektu sing tepat bisa nyebabake kualitas udara ing omah utawa kantor.Pemurni udara HEPA sing murni uga ora mbusak bau, bahan kimia, utawa gas.Iki minangka zat sing luwih cilik tinimbang bolongan 0,3 mikron ing saringan HEPA.Mulane, pembersih udara HEPA khas duwe sawetara tingkat bahan adhedhasar karbon aktif kanggo nyerep bau lan bahan kimia sing ora bakal kejiret dening unsur HEPA kasebut.

Apa anapembersih udara kelas profesional, sing ora nggunakake panyaring lan isih menehi asil pemurnian udara sing apik?

Saben dina, bisnis dipercaya Airwoods kanggo mbantu nglindhungi hawa njero ruangan kanggo para pelanggan lan karyawan.Airwoods Ngadopsi teknologi pemurnian disinfeksi kelas medis.Mbusak ambu ora enak, kumelun, kabut, serbuk sari, bledug, VOC, bakteri, virus, lsp. Cocog kanggo omah, kantor, sekolah lan papan medis.

pembersih udara-disinfeksi

Advanced Molecular Breaking Technology:

Nalika udhara polusi lumebu komponèn inti sakapemurni teknologi pemecah molekul, ion Ultra energetik sing diasilake dening pulsa ultra energik ing impact komponen inti ing ikatan molekul polutan, nyebabake ikatan CC lan CH sing mbentuk ikatan molekul mikroorganisme lan gas sing paling mbebayani, mula mikroorganisme sing mbebayani mati. amarga DNA-e dirusak lan gas-gas mbebayani kayata Formaldehida (HCHO) lan Benzene (C6H6) dipecah dadi CO2 lan H2O.Mateni bakteri lan virus kanthi tingkat disinfeksi luwih saka 99%.Efektif ngurai nikotin lan ngrusak polutan asap organik.

Keperluan kanggo pembersih Udara Airwoods ing bisnis ora nate luwih gedhe.kitapanyucingrusak macem-macem polutan, kalebu virus, bakteri, jamur, alergen, lan bahan kimia.Kanthi teknologi pemecah molekul sing canggih, kita siyap kanggo ngatasi krisis udara njero ruangan saiki.Klik link ing ngisor iki kanggo ngundhuh katalog.Bebas bae kanggo hubungi kita kanggo informasi produk liyane.

pembersih udara teknologi pemecah molekul
warta 202101 kauntungan purifier

Wektu kirim: Jan-18-2021

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
Ninggalake Pesen Panjenengan