Вчитување контејнери за Проектот PCR во Бангладеш

Пакувањето и полнењето на контејнерот добро е клучот за испраќање на пратката во добра форма кога нашиот клиент ќе добие на другиот крај. За овие проекти за чиста соба во Бангладеш, нашиот проект-менаџер nyони Ши остана на лице место за да го надгледува и помага целиот процес на вчитување. Тој се погрижи производите да бидат добро спакувани за да се избегнат штетите при транспортот.

Чистата соба е 2100 квадратни метри. Клиентот најде Airwoods за HVAC и дизајн на чиста соба и набавка на материјал. Потребни беа 30 дена за производство и организираме два контејнери со 40 стапки за вчитување производи. Првиот контејнер беше испорачан на крајот на септември. Вториот контејнер е испратен во октомври и клиентот ќе го добие наскоро во ноември.

Пред да ги натовариме производите, внимателно го проверуваме садот и проверете дали е во добра состојба и нема дупки внатре. За нашиот прв контејнер, започнуваме со големи и тешки предмети и ги вчитуваме сендвич панелите на предниот wallид на контејнерот.

Ние правиме свои дрвени протези за да обезбедиме предмети во контејнерот. И проверете дали нема празен простор во контејнерот за нашите производи да се префрлат за време на испораката.

За да обезбедиме прецизна испорака и заштитени цели, ги поставивме етикетите на адресата на специфичниот клиент и деталите за пратката на секоја кутија во контејнерот.

Стоката е испратена до пристаништето, а клиентот ќе ја добие наскоро. Кога ќе дојде денот, ќе работиме тесно со клиентот за нивната работа во инсталацијата. Во Airwoods, ние обезбедуваме интегрирани услуги што секогаш кога на нашите клиенти им е потребна помош, нашите услуги се секогаш на пат.


Време на објавување: 26.10-2020