Loading Wadah Pikeun Proyék PCR Bangladés

Bungkus sareng muat wadahna ogé mangrupikeun konci pikeun kiriman dina bentuk anu saé nalika palanggan nampi dina tungtung anu sanés. Pikeun proyek kamar bersih Bangladesh ieu, manajer proyek kami Jonny Shi cicing di tempat pikeun ngawaskeun sareng ngabantosan prosés loading sadayana. Anjeunna mastikeun yén produkna dikemas kalayan saé pikeun nyegah karusakan nalika transportasi.

Kamar bersih nyaéta 2100 méter pasagi. Klién mendakan Airwoods pikeun HVAC sareng desain kamar bersih sareng mésér bahan. Butuh 30 dinten kanggo produksi sareng kami nyusun dua wadah 40 méter pikeun ngamuat produk. Wadah anu munggaran dikintun kaluar dina akhir Séptémber. Wadah anu kadua dikintunkeun dina Oktober sareng klien bakal nampi éta engké dina bulan Nopémber.

Sateuacan ngamuat produk, urang Periksa wadahna taliti sareng pastikeun éta dina kaayaan anu saé sareng henteu aya liang di jero. Pikeun wadah munggaran urang, urang mimitian ku barang anu ageung sareng beurat, sareng muka panel sandwich kana témbok payuneun wadah.

Kami ngadamel kurung kayu nyalira pikeun ngamankeun barang dina wadah. Sareng pastikeun teu aya rohangan kosong dina wadah pikeun produk urang ngalih salami kiriman.

Pikeun mastikeun tujuan pangiriman sareng panyalindungan anu tepat, kami nempatkeun labél alamat klien khusus sareng detil pangiriman dina unggal kotak di jero wadah.

Barangna parantos dikirim ka palabuan laut, sareng klién bakal nampi éta énggal-énggal. Nalika énjingna, urang bakal damel sareng klien caket pikeun padamelan pamasanganana. Di Airwoods, kami nyayogikeun jasa terpadu anu iraha klien kami peryogi bantosan, jasa kami tetep di jalan.


Pos waktos: Okt-26-2020