Pro & Cons: Modular vs Tembok Cleanroom Tradisional

Nalika ngeunaan ngararancang cleanroom énggal, anu paling ageung, sareng kamungkinan kaputusan anu pangpayunna anjeun kedah candak nyaéta naha cleanroom anjeun bakal modular atanapi diwangun sacara tradisional. Aya manpaat sareng watesan pikeun masing-masing tina pilihan ieu, sareng tiasa sesah nangtoskeun pilihan anu tepat pikeun aplikasi kamar bersih anjeun. Ieu anu urang candak pikeun modéran bersih vs konstruksi tradisional.

news 202101 walls modular

Tembok kamar bersih modular sareng sistem plafon biasana kalebet konstruksi panel sandwich kalayan inti honeycomb aluminium antara lembaran luar baja galvanis. Rupa panél anu kakeunaan lingkungan kabersihan biasana réngsé ku lapisan kebersihan bodas sapertos PVC sareng tiis dilas sasarengan kanggo lingkungan udara anu monolitik.

Panel Modular Naros:
1. Panel dirancang pikeun silih sambung nalika dipasang pikeun nyiptakeun lingkungan anu katutup kalayan sakedik kabocoran udara / resapan.
2. pagawean lahan henteu diperyogikeun. Henteu aya gabungan sanding, priming atanapi lukisan.
3. Dasar sistem témbok biasana nyayogikeun panyokong padet pikeun dasar lantai anu teu kapisah, biasana mangrupikeun titik anu lemah dina témbok témbok.
4. Sistem siling-on tiasa nyiptakeun rohangan interstitial di luhur daérah produksi anu ngirangan persyaratan shutdown salami dirawat sacara teratur.
5. Sistem kebersihan paling modular boh nyayogikeun atanapi tiasa ngahijikeun panto kamar anu bersih sareng hemat perangkat keras dina koordinasi lapangan. Lawang muncul dina situs anu disiapkeun pikeun dipasang.

Kontra Panel Modular:
1. Investasi modal payun langkung ageung pikeun témbok sareng sistem siling.
2. Kalungguhan-kali langkung lami pikeun waktos desain, pabrikan sareng kreasi submittal anu lengkep.
3. Panel modél kirang adaptasi pikeun modifikasi lapangan / parobihan.
4. Struktur pangwangunan kedah cekap substansial pikeun nyandak beban sistem siling-jalan opsional.

news 202101 walls metal 01

Konstruksi stud logam sareng témbok sapertos gipsum atanapi gabungan fiberglass sacara total dibentuk sareng dipasang dina situs. Kancing logam diukur, diteukteukan, dijajarkeun sareng dipasang dina tempatna dituturkeun ku pamasangan témbok, sanyawa gabungan, sareng sababaraha lapisan cet atanapi permukaan réngsé suplemén. Siling akustik tiasa digantungkeun dina tempatna tibatan jinis papan témbok, diwangun ku pigura kotak aluminium sareng ubin siling tina bahan-bahan anu rupa-rupa.

Naros Logam Stud:
1. Investasi modal payun pikeun bahan.
2. Bahan biasana sayogi pikeun pangiriman kana situs.
3. Modifikasi lahan / parobihan biasana tiasa diakomodir kalayan gampang sareng gancang.
4. Aya pangkalan pangetahuan anu jero pikeun sarana sareng metode pangwangunan diantara seueur kontraktor.

Kontra Stud Logam:
Kualitas 1. Proyék bakal ngandelkeun lolobana kana lapang lapangan tibatan lingkungan anu dikawasa pabrik.
2. Papan gypsum berbasis kertas ngagaduhan kamungkinan pikeun nyimpen pertumbuhan jamur sapertos kapang.
3. Gawe sareng panel témbok nyiptakeun partikulat anu tiasa hijrah kana alat-alat prosés anu sénsitip nalika dipasang.
4. Bahan kimia beberesih kamar bersih tiasa ngarusak papan témbok tanpa perlindungan sareng pancegahan anu leres.

Ku ayana kasadiaan sistem tipe modular, seueur tantangan anu aya hubunganana sareng téknik tradisional palsu anu diarancang. Nalika industri ngalih seueur operasi unit prosés kana pendekatan modular, janten tiasa ngawangun proyek ngadorong batas-batas sistem pangwangunan nuju pendekatan anu langkung bersih, saderhana pikeun ngawangun beberesih.

Sarana produksi sacara historis parantos dirarancang sareng diwangun nganggo bahan sareng metode konstruksi tradisional. Mangtaun-taun, Airwoods parantos ningali paningkatan panggunaan cleanroom modular dina kaseueuran séktor proyék kalebet manufaktur farmasi, fasilitas perawatan kaséhatan, alat médis, sareng seueur deui anu sanés. Nalika industri gedong parantos bergeser kitu ogé agénsi pangaturan kalayan ekspektasi tingkat luhur kabersihan, aksés sareng pisibilitas kana fasilitas anjeun sareng pamahaman anu langkung saé ngeunaan lingkungan anu dibina diperyogikeun pikeun ngajalankeun pepelakan anu unggul.

https://b551.goodao.net/
Alibaba Services

Upami proyek anjeun ngalibatkeun pisibilitas biasa pikeun régulator atanapi klien, kedah janten kalenturan pikeun konfigurasi alternatip kahareup, atanapi dijantenkeun pusat pikeun kaunggulan pikeun industri atanapi séktor anjeun, maka nerapkeun sistem cleanroom modular cocog pisan pikeun nyumponan kabutuhan proyék anjeun. Upami anjeun gaduh patarosan, Ngarasa Luncat ngahubungi Airwoods ayeuna! Kami toko hiji-hiji anjeun pikeun kéngingkeun solusi kamar bersih anu sampurna. Kanggo inpormasi tambihan ngeunaan kamampuan kamar bersih kami atanapi ngabahas spésifikasi kamar bersih anjeun sareng salah saurang ahli kami, ngahubungi kami atanapi nyungkeun cutatan ayeuna.


Pos waktos: Jan-22-2021