Airvwoods HVAC: Изложба на проекти во Монголија

EDM Mongolia Projects

Airwoods успешно реализираше над 30 проекти во Монголија. Вклучувајќи ја државната стоковна куќа Номин, трговскиот центар Тугулдур, меѓународното училиште хоби, резиденцијата Скај Гарден и многу повеќе.

Ние се посветивме на истражувањето и развојот на технологијата во областа на единиците за обновување на енергијата и системот за паметна контрола повеќе од 19 години. Имаме многу силен тим за истражување и развој кој собира над 50 години искуство во индустријата и поседува десетици патенти секоја година.

Имаме повеќе од 50 искусни техничари кои се професионални во дизајнот на HVAC и чиста соба за различни индустриски апликации. Секоја година, завршуваме повеќе од 100 проекти во различни земји. Нашиот тим може да понуди сеопфатни решенија за HVAC вклучувајќи консултант за проекти, дизајн, снабдување со опрема, инсталација, обука, одржување, па дури и проекти со клуч-клуч за да одговараат на различните потреби на клиентите.

Ние професионално произведуваме вентилатори за обновување на енергијата и производи за прочистување на воздухот. Ние плаќаме внимание на деталите за производот и имаме многу строги барања за квалитет. Нашите производи го поминаа тестирањето на СЕ и RoHS. Ние нудиме услуга ОДМ за многу светски познати брендови за климатизација. Секој производ од нас е внимателно тестиран и спакуван пред да се достави до секој клиент. Нашите производи се извезени во над 100 земји. Годишниот раст на продажбата е повеќе од 50%.

Погледнете подолу за неколку завршени препораки за проектот во Монголија.

Име на проектот: Државна стоковна куќа Номин
Апликација: Трговски центар
Локација: Улан Батар, Монголија
Производ: AHU & Кутија за издувни гасови

Име на проектот: Трговски центар Тугулдур
Апликација: Трговски центар
Локација: Улан Батар, Монголија
Производ: AHU

Име на проектот: Меѓународно училиште Хоби
Апликација: приватно училиште К-12
Локација: Улан Батар, Монголија
Производ: AHU & Контрола

Име на проектот: Кино Ургоо IMAX
Апликација: Shangri-La Center IMAX
Локација: Улан Батар, Монголија
Производ: AHU

Име на проектот: Книжарница Интерном
Апликација: Книжарница
Локација: Улан Батар, Монголија
Производ: AHU

Име на проектот: Резиденција на Sky Garden
Апликација: Луксузен дом
Локација: Улан Батар, Монголија
Производ: Материјал за воздушни канали

Име на проектот: Кафе Том Н Томс
Апликација: Кафуле
Локација: Улан Батар, Монголија
Производ: AHU


Време на објавување: 28-ми октомври -2020 година