Airwoods HVAC: Pameran Proyék Mongolia

EDM Mongolia Projects

Airwoods parantos hasil ngalaksanakeun langkung ti 30 proyék di Mongolia. Kalebet Nomin State Department Store, Pusat Perbelanjaan Tuguldur, Hobby International School, Sky Garden Residence sareng seueur deui.

Kami didedikasikan pikeun panilitian sareng pamekaran téknologi dina bidang unit pamulihan énergi sareng sistem kontrol pinter langkung ti 19 taun. Kami gaduh tim R&D anu kuat pisan anu ngempelkeun langkung ti 50 taun pangalaman dina industri, sareng gaduh puluhan patén unggal taun.

Kami gaduh langkung ti 50 téknisi anu berpengalaman anu propésional dina desain HVAC sareng cleanroom pikeun aplikasi industri anu béda. Unggal taun, urang ngarengsekeun langkung ti 100 proyék di sababaraha nagara. Tim kami tiasa nawiskeun solusi HVAC komprehensif kalebet konsultan proyek, desain, pasokan peralatan, pamasangan, latihan, pangropéa, sareng bahkan proyek turnkey pikeun nyocogkeun sagala rupa kabutuhan pelanggan.

Kami sacara profesional ngadamel ventilator pamulihan énergi sareng produk pemurnian udara. Urang perhatoskeun kana detil produk sareng ngagaduhan sarat kualitas anu ketat pisan. Produk kami parantos lulus uji coba CE sareng RoHS. Kami nawiskeun jasa ODM pikeun seueur merek AC anu kawéntar di dunya. Unggal produk ti kami diuji sareng dikemas sacara saksama sateuacan nganteurkeun ka unggal palanggan. Produk kami parantos diékspor ka langkung ti 100 nagara. Tumuwuhna penjualan taunan langkung ti 50%.

Punten tingali di handap pikeun sababaraha réferénsi proyék anu réngsé di Mongolia.

Ngaran Proyék: Nomin State Department Store
Aplikasi: Pusat Balanja
Lokasi: Ulaanbaatar, Mongolia
Produk: AHU & Exhaust Box

Ngaran Proyék: Pusat Perbelanjaan Tuguldur
Aplikasi: Pusat Balanja
Lokasi: Ulaanbaatar, Mongolia
Produk: AHU

Ngaran Proyék: Hobby International School
Aplikasi: Sakola Swasta K-12
Lokasi: Ulaanbaatar, Mongolia
Produk: AHU & Control

Ngaran Proyék: Bioskop Urgoo IMAX
Aplikasi: Shangri-La Center IMAX
Lokasi: Ulaanbaatar, Mongolia
Produk: AHU

Ngaran Proyék: Toko Buku Internom
Aplikasi: Toko Buku
Lokasi: Ulaanbaatar, Mongolia
Produk: AHU

Ngaran Proyék: Sky Garden Residence
Aplikasi: Condominium méwah
Lokasi: Ulaanbaatar, Mongolia
Produk: Bahan Ducting Hawa

Ngaran Proyék: Tom N Toms Coffee
Aplikasi: Warung Kopi
Lokasi: Ulaanbaatar, Mongolia
Produk: AHU


Pos waktos: Okt-28-2020