Programi i Transmetimit të Drejtpërdrejtë të Alibaba 2021

https://benclimate.en.alibaba.com/?spm=a2700.shop_cp.88.8
Koha e drejtpërdrejtë Përmbajtja kryesore Pritësit Kodi QR Jetoni në Alibaba
14:00 pasdite, 4 Mars (CST) Ventilimi i kursimit të energjisë Eco Vent Pro Plus dhe Prodhimi i Produkteve PPE Shërbimi i dhomës së pastër Tom, Andrew  Live on 4th, March https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=4a9dea3e-85f7-4071-b82d-46318b0ea10a&referrer=sellerConsuleShare
Xhoni, Fauna
16:00 pasdite, 8 Mars (CST)  Eco Vent Pro ERV;
Kontrolluesi i zgjuar dhe Monitorimi i IAQ;
Lloji i mbështjelljes DX AHU;
Barika, Felix  308 live https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=f06a9b01-e8f5-4e2a-9ade-51cc44767beb&referrer=sellerConsuleShare
Danny, Ken
14:00 pasdite, 9 Mars (CST) Eko-inteligjent Pro Plus ERV;
Kontrolluesit e zgjuar opsionalë;
Filtrat opsionalë;
Shërbimi i dhomës së pastër PCR
Cici, Rita  Live on 9, March https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=183e049e-4666-49b7-af84-b838e6413ecd&referrer=sellerConsuleShare
Wayne, Jonny
16:00 pasdite, 10 Mars (CST) Rishikimi dhe funksionimi i funksionit të sistemit të kontrollit ERV;
Rastet e Aplikimit Industrial AHU në Punëtorinë e Automjeteve
Amanda, Rubby  310 live https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=eb9f3057-a96d-471c-8314-384c619b179f&referrer=sellerConsuleShare
Danny, Ken
16:00 pasdite, 11 Mars (CST) Zgjidhje të shëndetshme të ajrit të freskët
Kuti dezinfektimi UVC për sistemin e ventilimit
Pastrues ajri i tipit dezinfektues
Tom, Andrew  311 live https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=67587544-3be6-4de2-a4b8-e8833db3868a&referrer=sellerConsuleShare
12:00 pasdite, 12 Mars (CST) Sistemi i ri i ventilimit të rikuperimit të nxehtësisë të tipit të pompës së nxehtësisë;
Pastrues i ri shumëfunksional i dezinfektimit të ajrit
Cici, Rita  312 live https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=2c2d3713-1593-4677-8d44-e2a8e150a638&referrer=sellerConsuleShare
Wayne, Tom
15:00 pasdite, 18 Mars (CST) Instalimi dhe Zbatimi i Llojit ERV të Ductless;
Pastrues i ri shumëfunksional i dezinfektimit të ajrit
Barika, Felix  318 live https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=51a2ffc1-0f4f-49fb-9917-5b64cf1a47a4&referrer=sellerConsuleShare
Wayne, Tom
13:00 pasdite, 19 Mars (CST) Zgjidhje për pastrimin e ajrit të freskët për shkolla Amanda, Rubby  319 live https://activity.alibaba.com/page/live.html?topic=624560a0-0b1c-43e0-9a79-108bc4dbe1da&referrer=sellerConsuleShare

Koha e postimit: Mar-02-2021