2021 Qershor Orari i Shfaqjeve të Tregtisë në Alibaba Online

617 1920 (Edited)

Data: 15:00 pasdite, 17 qershor CST 

1. Futja e një ventilatori për rigjenerimin e nxehtësisë së ajrit të freskët
2. Prezantimi dhe zbatimi i ERV me dhomë teke
3. Kontrolli i WIFI seri DMTH ERV + provë e kutisë së dezinfektimit UVC
4. Paraqitja e shërbimit të dhomës së pastër të drurëve të ajrit dhe rastet e projekteve

618 live 16x9

Data: 15:00 pasdite, 18 qershor CST 

1. Tavani AC, Çiller / Pompë nxehtësie modulare e ftohur me ajër, DX AHU
2. ERV i montuar në versionin e kontrollit të CO2
3. Ventilues vertikal i rikuperimit të nxehtësisë me dizajn të ri
4. Eco-vent pro ERV me kontrollues inteligjent

622 live 16x9

Data: 15:00 pasdite, 22 qershor CST  

1. Instalimi dhe testi i performancës së HRV të ajrit të pastër të rehatisë
2. Futja e shkëmbyesit 3D të nxehtësisë me kundër-rrjedhje
3. Zbatimi, instalimi dhe kontrolli WIFI i serisë DMTH
4. Njësia industriale e trajtimit të ajrit

623 1920

Data: 15:00 pasdite, 23 qershor CST 

1. Pastrues ajri i tipit tavan
2. Ventilues për rigjenerimin e nxehtësisë në dhomë të vetme
3. Versioni i CO2 i ventiluesit të rikuperimit të energjisë të montuar në mur
4. Instalimi dhe aplikimi i ERV në dysheme
5. Dehumidifier i ri i ajrit të pastër

Për më shumë detaje të promovimit, mos hezitoni të na kontaktoni


Koha e postimit: Qershor-07-2021