Laster containere for Bangladesh PCR-prosjekt

Å pakke og laste containeren godt er nøkkelen til å få forsendelsen i god stand når kunden vår mottar på den andre enden.For disse Bangladesh-renromsprosjektene var vår prosjektleder Jonny Shi på stedet for å overvåke og assistere hele lasteprosessen.Han sørget for at produktene er godt pakket for å unngå skade under transport.

Renrommet er på 2100 kvadratmeter.Kunden fant Airwoods for HVAC og renromsdesign og materialinnkjøp.Det tok 30 dager å produsere og vi ordner to 40 fots containere for lasting av produkter.Den første containeren ble sendt ut i slutten av september.Den andre containeren ble sendt ut i oktober og kunden vil motta den snart i november.

Før vi laster produktene, inspiserer vi beholderen nøye og forsikrer oss om at den er i god stand og ingen hull inni.For vår første container starter vi med store og tunge gjenstander, og laster sandwichpanelene mot frontveggen på containeren.

Vi lager våre egne trestativ for å sikre gjenstander i beholderen.Og sørg for at ingen tom plass i beholderen for produktene våre forskyves under frakt.

For å sikre presise leverings- og beskyttelsesformål, plasserte vi etikettene med spesifikke kunders adresse og forsendelsesdetaljer på hver boks inne i beholderen.

Varene er sendt til havnen, og kunden vil motta dem snart.Når dagen kommer, vil vi samarbeide tett med kunden for deres installasjonsjobb.Hos Airwoods tilbyr vi integrerte tjenester som når kundene våre trenger hjelp, er tjenestene våre alltid på vei.


Innleggstid: 26. oktober 2020

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss
Legg igjen din melding