FA'AITIITIA LE FIAFIA'I MO FA'AVAE FA'AVAE I AUSTRALIA

O le maketi o oloa faʻaleleia a Ausetalia na faʻatauina i le $ 1,788.0 miliona i le 2020, ma e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 4.6% i le 2020-2030.

O mea taua e nafa ma le tuputupu aʻe o le maketi e aofia ai le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le siosiomaga ma le soifua maloloina o aʻafiaga o le faʻaleagaina o le ea, faʻateleina le numera o pisinisi ma fale nofoia, ma le faʻatupulaia o le fiafia mo le faʻaogaina o le ea.

O le manaʻoga mo oloa faʻaleleia i Ausetalia na faʻaititia i le 2020, ona o le maualalo o manaʻoga mai pisinisi eseese, e pei o fale gaosi oloa ma faufale, ona o le lokaina na faʻamalosia e le malo.

O le faʻamaʻi COVID-19 na taofia ai le gaosiga o oloa eseese ea, ma mafua ai le faʻalavelave i le sapalai sapalai, ona o le tele o le lokaina umi, lea na matua faʻatapulaaina ai le tuputupu aʻe o pisinisi.Ae ui i lea, ona o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le lelei o le ea ma le filogia, e ono mafai e le maketi ona manumalo i taunuuga le lelei i tausaga a sau.

Mana'oga i Faiga Fa'a'ave'ele'ele e Fa'alelei Malosi'i ose Fa'asologa Fa'atauga Autu

O loʻo i ai le faʻateleina o le manaʻoga mo le faʻaleleia o le malosi o le ea, ona o mea taua e pei o le maualuga o le carbon emissions, faʻatupulaʻia le maualuga o le filogia, ma le faʻateleina o le manaʻoga e tausia se siosiomaga maloloina ma gafataulimaina.O lo'o fa'atupuina ni masini fou ma sili atu ea ea e fa'amalieina e fa'amalieina ai le fa'atupuina o tulaga maualuga o le malu o le ea mo fale, a'o iloa atili e tagata le taua o le lelei o le ea i totonu.

O faiga fa'alelei e fa'aleleia ai le malosi o lo'o i ai le malosi tele o le ea ma fesoasoani i le fa'aitiitia o le maualuga o le CO2 i totonu o fale, aloese mai le fausiaina o se avanoa fa'apipi'i mo fale'aiga ma isi fale tetele, fa'aitiitia le lamatiaga o fa'ama'i pipisi, ma fa'aitiitia ai le fa'aosoina o fale fa'atau.

Fa'atupula'ia le aofa'i o Poloketi Fa'apisinisi ma Nofoa ma Fa'atupula'ia Fa'amana'oga o Fa'asa'o Fa'asao o lo'o Fa'atupuina le Fa'atupulaia o Maketi

O le si'itia o numera o fale ma pisinisi fa'apisinisi, ona o le fa'atupulaia o le faitau aofa'i ma le fa'ateleina o fale faufale i totonu o le atunu'u, ose mea taua tele e fa'atupu ai le fa'atupulaia o le maketi o oloa fa'alelei i Ausetalia.Mo se faʻataʻitaʻiga, na fuafuaina e le Australian Bureau of Statistics le aofaʻiga o galuega faufale na faʻatupuina na siitia i le 0.8% i le $ 36,415.4 miliona (AUD 52,875.5 miliona) i le kuata o Iuni o le 2021. A o le tau o le aofaʻi o galuega faufale na siitia i le 0.4% mai ia Iuni 2020 i le Iuni 2021.

E le gata i lea, o le tau o galuega na faia i le vaega nofomau na lipotia mai $13,117.9 miliona (AUD 19,047.4 miliona), ae mo le vaega e le nofomau e $7,931.1 miliona (AUD 11,516.1 miliona).O le mea lea, o le faʻateleina o tupe faʻaalu ma le faʻatupulaia o le faufale i totonu o le atunuʻu o loʻo lagolagoina le tuputupu aʻe o le maketi o oloa gaosi a Ausetalia.

Pe a fa'atusatusa i le fa'atotonugalemu o le ea, o le fa'asao fa'apitoa e ofoina atu le tele o fa'amanuiaga.O le fa'a'ese'ese o le ea e mafai ai e le faiga ona fa'amalieina mana'oga o sone ta'itasi i tulaga lelei o le ea i totonu.E le gata i lea, e mafai e faiga faʻapitoa ona faʻaleleia le faʻaleleia o le ea e ala i le aveeseina o mea filogia latalata i le puna, faʻaitiitia le tele o le sapalai o le ea e manaʻomia, ma le malosi e manaʻomia e faʻatutu ma tufatufa ai.O nei faiga e aoga ona e mafai ona fa'agaioia ta'ito'atasi vaega ta'itasi o le fa'avevela o le fale.Ma e faigofie ona faʻapipiʻi ma tausia.Ina ia fa'amalieina le televave o le tuputupu a'e o Austrian Energy-efficient Decentralized ventilation systems, Holtop o loʻo i ai oloa e leai ni ala.puipui fa'apipi'i ventilator toe fa'aleleia malosima lepotu e tasi e toe fa'aleleia ai le malosi.

 

potu nofofua erv
puipui fa'amau erv

O le maketi oloa fa'alelei a Ausetalia o lo'o matua vaeluaina.Ina ia maua se tulaga faatauva, e mafai ona tatou ulu atu i faiga faapaaga ma nisi Ausetalia HVAC kamupani mo le auaunaga ODM poʻo le tufatufaina vaʻa e atiaʻe faʻatasi le maketi.

If you are interested in Holtop heat recovery ventilators, please send us an email to sale@holtop.com or send inquires to us, it’s time to take action to share bigger cake of ventilation market in Australia.

Afai o lo'o e aga'i atu pea i le su'eina o se fale gaosi masini fa'alelei lelei po'o se fa'atau oloa, fa'amolemole faitau i mea o lo'o i luga, o le a sili atu lou malamalama ma su'e iunite sa'o e fetaui mo lau pisinisi.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i Ausetalia Ventilation Products Market Report 2021-2030, faʻamolemole asiasihttps://www.researchandmarkets.com/r/abbtrm


Taimi meli: Aukuso-22-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
Tuu lau Feau